Hembygdens kyrka i Bro församling

Om Hembygdens kyrka

Hembygdens kyrka är en nomineringsgrupp och ideell förening i Bro församling, Upplands-Bro kommun. Föreningen bildades 2009. Men som nomineringsgrupp har Hembygdens kyrka verkat under lång tid i Bro, liksom även i Kungsängen-Västra Ryd.

• Vi vill att församlingens nya lokaler ska placeras på en barnvänlig plats i Bro och ge möjligheter till rekreation, sinnesro, samtal, möten, gudstjänster, lek och aktiviteter.
  • Vi vill aktivt verka för att värva nya medlemmar till Svenska Kyrkan.
  • Vi vill prioritera verksamheter för barn och ungdomar.
  • Vi vill att alla nyfödda får en dopinbjudan, att alla ungdomar får en konfirmationsinbjudan och att kyrkan stimulerar till fortsatt engagemang i församlingen.
  • Vi vill ha en engagerad kyrka som verkar i en föränderlig värld, en värld som behöver vårt stöd och aktiva omsorg. Med klimat och ekonomi i kris behöver vi gemensamt göra nytta för varandra.

Denna sida är under framtagning.

I styrelsen för Hembygdens kyrka ingår:

Jan Owe, Ordförande, 0730-894 884, jan@gamlebo.se

Anne-Mette Andersson, 072-557 26 12, annemette47@me.com

Marie-Louise Bernstone Eriksson, 070-576 22 75, milleberiksson@gmail.com

Sophie Hedin, 070-432 46 10, sophie.hedin@comhem.se

Denna text är under framtagning

Mer information kommer komma.

.

Kyrkoval 2017